Cautare

338 de rezultate pentru "stirile protv" (4.39 secunde)
In prezent Monica Rosu s-a dedicat televiziunii si prezinta stirile sportive pe TVR2. Elementul central al noii colectii Flori de IE este ia romaneasca cusuta cu fir metalic.
Informatiile de pe site, stirile si noutatile sau nivelul de actualitate al informatiei, usurinta in navigare, dar si newsletterele sau concursurile pe site sunt factori importanti in porcesul de conversie a acestor vizitatori ocazionali sau intamplatori in heavy users.
De exemplu, daca folosim un overlayer foarte agresiv il vom limita la maxim o afisare pe zi per user pe fiecare site, dar ce ne facem cu campaniile de imagine ce vor sa atinga utilizatorul atat cand isi citeste stirile dimineata, cat si atunci cand se destinde in pauza de pranz, cand cauta un curs valutar sau cand se pregateste sa plece de la servici.
Stirile, pozele si comentariile curg cu miile in fiecare ora si multe dintre ele nu sunt magulitoare la adresa organizarii.
Stirile Pro TV: REVELION 2015. Google le ureaza utilizatorilor sai un An Nou Fericit! , printr-un DOODLE Motorul de cautare online Google si-a modificat logoul de pe pagina sa principala, miercuri, in ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor sai un An Nou Fericit!.
Stirile Pro TV : Ce risca elevii care vor sa copieze la BAC cu ceasuri inteligente sau ochelari cu bluetooth. Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze.
Dolce Sport lanseaza aplicatia integrata Dolce Sport, dedicata fanilor sportului, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a urmari live, de pe orice dispozitiv, competitiile transmise de Dolce Sport TV si toate stirile importante din sport.
La BBC News, a aparut un hub pentru stirile si informatiile provenite de la publicul larg, in cadrul carora informatiile adunate sunt verificate cu instrumentele clasice ale jurnalismului â€" contactul telefonic sau intervievarea martorilor.
Stirile Pro TV informeaza: iLikeIT. China, tara care copiaza absolut orice, la preturi de nimic. Cum arata o replica Apple Watch sau Porsche Macan De la o carcasa de telefon la o masina de lux, orice poate fi copiat in China.
Pentru ca citesc o stire cum niste IT-isti vor sa produca un soft pentru epoca post-adevar care sa ne salveze de stirile false, de propaganda.
Dar, cu hartuirea din mediul digital, stirile false, isterizarea multimilor, ne intrebam daca nu cumva am creat un monstru scapat de sub control, deplange el, observand cu amaraciune etalarea vietii private pe retelele de socializare si preponderenta credintelor in detrimentul cunoasterii.
De ce au luat amploare stirile false? Cateva sfaturi pentru consumatorii de presa, intr-un Ghid de validare si verificare a informatiilor, redactat de Ella Nica - Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP).
Imagineaza-ti o lampa inalta, contorsionata, din fier forjat, la lumina careia, seara, dupa ce te intorci de la serviciu istovit, asezat pe un fotoliu, citesti ziarul pentru a afla stirile de peste zi.
De la orele 22:00, incepand de luni si pana miercuri, ascultatorii sunt asteptati de Rebeca Walter, Traian Maicanescu, si Eveline Pauna. STIRILE DE LA FARA ZECE sunt prezentate de Anda Miclea si Iulia Parlea. Sursa: miscareaderezistenta.ro
Problemele de la serviciu (noii sefi vor sa tabloidizeze stirile televiziunii) sunt dublate de singuratate: au trecut vreo 5 ani de cand Bridget l-a parasit pe Mark si de atunci nu a mai avut nicio relatie.
Stirile Pro TV :
Stirile Pro TV : Sarea ascunsa din alimente. Cum au ajuns romanii sa manance de trei ori mai mult decat media normala Cand e prea multa, sarea in bucate nu mai e nepretuita, ci daunatoare.
Nu de putine ori, stirile care acapareaza ordinea zilei sunt cele care fac referire la lipsa unor medicamente pentru anumite categorii de bolnavi sau despre amanarea la plata a unor drepturi banesti obligatorii cuvenite unor persoane cu dizabilitati.
Aceasta poate contine indulcitori, fie naturali, fie artificiali. De asemenea, mierea se ingroasa cu AMIDON, GELATINA sau chiar CLEI DE OASE. Sursa: stirile.rol.ro
Stirile Pro TV : 70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
google-analytics.com